سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
الهی وربی من لی غیرک
درباره وبلاگ


روزانه های یک مدیر ( حیدر علی کامیاب مدیر عامل شرکت F.S.P )
پیوند های متفرقه
لوگو
روزانه های یک مدیر ( حیدر علی کامیاب مدیر عامل شرکت F.S.P )
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 102
  • بازدید دیروز: 93
  • کل بازدیدها: 85784



بنام خدا

همزمان با ورود دکتر سعیدلو به ورزش کشور و قرار گرفتن در راس سازمان تربیت بدنی در  دولت جناب آقای دکترمحمود احمدی نژاد تلاشهای فراوانی شد تا از طرق مختلف کسری اعتبارات ورزش کشور به نوعی تامین گردد . این کسری ها مربوط به بدهی فدراسیونها و مصوبات سفرهای ریاست محترم جمهور درسفر به استانها و تامین بودجه موردنیاز در ورزش دربخشهای قهرمانی و همگانی بود . پس از تلاشهای فراوان و رایزنیهایی ریاست سازمان که در آن موقع نیز همگان ایشان را تحسین کردند بلاخره با همکاری و نظر مساعد دولت محترم و مجلس خدمتگزار مصوب شد تا در سال 1389 1% از اعتبارات هزینه ای و عمرانی کلیه دستگاههای دولتی در استانها به ورزش اختصاص یابد امری که الزام آن در قانون باعث شادمانی اهالی ورزش خصوصا جوانان ایران اسلامی شد و همه را امیدوار ساخت تا ورزش کشور در سال 1389 سالی متفاوت با سایر سالهای گذشته داشته باشد .

آیا واقعا سال 1389 از نظر اعتبارات ورزشی کشورسالی متفاوت با سایر سالهی پیشین داشت ؟ این سوالی است که در اذهان همه مردم خصوصا علاقمندان به ورزش وجود دارد و تاکنون نیز به پاسخی قانع کننده برای آن نرسیدند . با اندک تاملی در استان خودمان یعنی فارس خواهیم دید که یکی از بحرانی ترین سالهای مالی را بنا به تائید مدیر کل وقت تربیت بدنی درسال 1389 و سرپرست فعلی آن در سال گذشته سپری کرد ه است. این عزیزان در سال گذشته دائما از سبد خالی ورزش استان می نالیدند و این در حالی است که 1% اعتبارات کل استان چیزی درحدود 3 میلیارد تومان می شده است که می بایست طبق آیین نامه ارسالی در استانها جذب و هزینه شود . اینکه سازمان تربیت بدنی اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری دراستانهارا از محل این اعتبارات مذکور پیش بینی کرده بود جای بسی نگرانی است چرا که به نظر می رسد این اعتبارات حداقل در استان ما جذب نشده است نه در بخش ورزش و نه در بخش زیرساختها .

نباید از کنار این موضوع مهم وکلیدی به سادگی گذشت 1% بودجه استان در سال 89 حق ورزش استان بوده و می بایست پیگیری کرد تا دلایل عدم جذب آن برای همگان مشخص شود اعتباری که باجذبش می توانست ورزش استان را متحول کند . به هر حال عدم جذب این اعتبارات که الزام نیز داشته است دلایل متعددی داشته و می تواند از لحاظ مختلف برای اهالی ورزش حائز اهمیت باشد . دهها پروژه ورزشی در نقاط محروم استان منتظر جذب این اعتبارات در سال 89 بودند و هنوز اجرای آنها در هاله ای از ابهام است .

بدون شک یکی از اقدامات اساسی و زیربنایی استاندار جدید بررسی مشکلات ورزش در گذشته و حال بوده و در کنار ایشان نیز دستگاههای نظارتی نیز می بایست پس از بررسی چنان چه قصوری صورت گرفته با متخلفین برخورد شود چرا که این امر اولا قاون بود و لازم الاجرا و ثانیا حق مردم فارس در ورزش .

مسولان بلند پایه استان بررسی کنندتابدانند در سال 1388 که بند ب ماده 117 قانون برنامه چهارم توسعه الزام نداشت جذب این اعتبارات چقدر بوده است و در سال 89 که این امر الزام قانونی داشته چقدر .

این اظهارات برای نادیده گرفتن زحمات دیگران و خدای ناکرده تشویش اذهان عمومی نیست بلکه برای آن است که ملاکها برای ارزیابی مدیران و میزان توانمندی آنها برای عموم مشخص شودو هرکسی نتواند به سادگی ناتوانی خود را در پشت توانمندی سایرین آن هم به ناحق پنهان کند . این موضوع برای آن مهم است که کسانی که وظیفه خطیر نظارت را بر عهده دارند بدانند چه مواردی را باید ارزیابی کنند و به دنبال ضایع کردن خدمات و تلاش دیگران نباشند .

آری در استانی که ورزش آن در پایان سال مالی خود از عتبارات فرهنگی که 9 میلیاردتومان بوده است فقط 700 میلیون تومان آن را جذب کرده و از 1% تکلیفی قانون در همان سال ؟ را جذب کرده است چگونه انتظار تحول و پیشرفت میرود نتیجه آن متوقف ماندن پروژه ها و به حراج گذاشتن باشگاههای ورزشی در رشته های مختلف است .

امید است با ورود استاندار جدید خونی تازه در رگهای ورزش این استان جاری شود وروزهای خوبی در انتظار ورزش استان باشد .  




موضوع مطلب :

         نظر بدهید
شنبه 90 مرداد 8 :: 5:22 عصر
حیدر علی کامیاب