سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
الهی وربی من لی غیرک
درباره وبلاگ


روزانه های یک مدیر ( حیدر علی کامیاب مدیر عامل شرکت F.S.P )
پیوند های متفرقه
لوگو
روزانه های یک مدیر ( حیدر علی کامیاب مدیر عامل شرکت F.S.P )
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 17
  • بازدید دیروز: 93
  • کل بازدیدها: 85699



بنام خدا

 

روزی ناخدای کشتی و سرمهندس آن با هم صحبت می کردند . صحبت شان به اینجا کشیده شد که مهارت و تخصص کدامیک در امر هدایت کشتی مهم تر است . رفته رفته بحث خیلی داغ شد و به جایی رسید که ناخدا و سرمهندس تصمیم گرفتند به مدت 24 ساعت کار خود را عوض کنند . قرار شد سرمهندس سکان هدایت کشتی را بدست گیرد و ناخدا به موتور خانه کشتی برود . هنوز چند ساعتی نگذشته بود که ناخدا عرق ریزان از عرشه زیر بالا آمد . صورت و لباسش روغنی شده بود داد زد که :"مهندس بیا برو به موتورخانه . موتور کار نمی کنه ،" مهندس هم فریاد زد :" معلومه که کار نمی کنه ، کشتی به گل نشسته است ! "

این شده حکایت ورزش حرفه ای ما در کشور . کسانی که تخصص و مهارتی در ورزش نداشته اما بسیار مدعی و خیال می کنند با خواندن چند کتاب و کسب القابی همانند مدرس ، استاد و...... می توانند بخش بزرگ و مهمی از این فعالیت فرهنگی را مدیریت کنند . عدم توفیقات پی در پی ورزش کشور در بخش حرفه ای به دلیل همین افکار توخالی است که متاسفانه ذهن خیلی از ورزشیها را تسخیر کرده است . اگر امروز شاهد به حراج گذاشتن باشگاههای ورزشی تحت عنوان خصوصی سازی ورزش هستیم و توفیقاتی نیز در این بخش نداشته ایم به همین دلیل است که همه به اصل کار اعتقاد داریم اما از درک واقعی و چگونگی عملیاتی کردن آن عاجزیم . سعی هم نکرده ایم کسانی را که در حوزه های اقتصادی به چنین اموری آشنا هستند را مشاور خود قرار دهیم . قدر مسلم آنچه که در بخش خصوصی انگیزه ایجاد می کند تا به عرصه ورزش ورود کند در نظر گرفتن سود است. اتفاقی که در کل دنیا شاهد آن هستیم . این یعنی اینکه در واگذاری ورزش به بخش خصوصی علاوه بر درنظر گرفتن کارشناسان ورزش می بایست یک تیم اقتصادی ماهر و متخصص نیز در کنار ورزشیها حضور داشته باشند.

در نظر نگرفتن این امر مهم و کلیدی با عث شده است که خیلی از عاشقانی که قصد باشگاه داری داشته تا خود را مطرح کنند پس از قدام به گل نشینند . افرادی که بسیار متمول و صاحب نام بوده اند . نتیجه ای که برای خیلی از مدیران ما و علاقمندان به مدیریت و مربی گری در سطوح بالا درس عبرت نشده و پشت سرهم قربانی می گیرد . شاید تعجب کنید که دولت هم چون از طریق باشگاه داری منتفع نمی شود اقدام به فروش باشگاهها می نماید . البته درست است که قانون است اما استدلال قانونگذار هم برای طرح و تصویب این قانون هزینه بر بودن باشگاهها می باشد .

آماده بودن زیر ساختها یعنی چه ؟ این سوالی است که اگر پاسخ قانع کننده ای برای آن پیدا کنیم شاید بتوانیم ورود بخش خصوصی را به ورزش سرعت ببخشیم . آن هم بدون آسیبهای احتمالی موجود . بعنوان مثال اگر قبل از واگذاری باشگاه استقلال اهواز به بخش خصوصی پیش شرط می گذاشتیم که خریدار حتما می بایست یک مجموعه ورزشی استاندار احداث کند و بعد مجوز باشگاهداری صادر می شد آیا تا کنون این باشگاه واگذار شده بود ؟ مسلما نه . بنابراین سازمان خصوصی سازی کشور می بایست قبل از خصوصی سازی نسبت به آماده کردن زیرساختها اقدامات لازم را بعمل آ ورد . حال این زیر ساختها کدامند ؟

این مطلب ادامه دارد .

 




موضوع مطلب :

       نظر
دوشنبه 90 مرداد 17 :: 2:21 عصر
حیدر علی کامیاب